Soraya & Sebastià | Boda Casa Joan Miret & Ayuntamiento Tarragona

Soraya & Sebastià | Boda a Casa Joan Miret

Soraya i Sebastià, van segellar el seu amor en una cerimònia molt íntima a l’Ajuntament de Tarragona. Tot i ser un casament molt íntim, l’atmosfera era d’un gran casament, ple d’amor i alegria compartida entre els éssers estimats. I així ho van preparar els nuvis, semblava un casament de 200 convidats, però no n’arribaven a 60.

Després de la cerimònia, la parella es va aventurar pels pintorescs carrers de la Part Alta de Tarragona. Entre els estrets carrerons empedrats i els antics edificis de pedra, Soraya i Sebastià s’abraçaven amb tendresa, assaborint cada moment del seu dia especial.

La celebració va continuar a Casa Joan Miret, on familiars i amics es van reunir per brindar per l?amor i la felicitat de Soraya i Sebastià. Tot i la intimitat de l’esdeveniment, l’atmosfera era d’un gran casament, ple de rialles i balls.

La vetllada va estar plena de joia i emoció, culminant amb un banquet exquisit de la mà d’AG Planing, i una pista de ball molt animada. Soraya i Sebastià es van submergir a la màgia del moment, sabent que aquest dia quedaria gravat als seus cors per sempre com l’inici de la seva nova vida junts.

Al final de la nit, sabien que el seu casament havia estat més que un esdeveniment; era el començament d’un viatge ple d’aventures, rialles i amor etern.

Soraya & Sebastià | Boda Casa Joan Miret

Soraya y Sebastià, sellaron su amor en una ceremonia muy íntima en el Ayuntamiento de Tarragona. A pesar de ser una boda muy intima, la atmósfera era de una gran boda, llena de amor y alegría compartida entre los seres queridos. Y así lo prepararon los novios, parecía una boda de 200 invitados, pero no llegaban a 60.

Después de la ceremonia, la pareja se aventuró por las pintorescas calles de la Parte Alta de Tarragona. Entre las estrechas callejuelas empedradas y los antiguos edificios de piedra, Soraya y Sebastià se abrazaban con ternura, saboreando cada momento de su día especial.

La celebración continuó en Casa Joan Miret, donde familiares y amigos se reunieron para brindar por el amor y la felicidad de Soraya y Sebastià. A pesar de la intimidad del evento, la atmósfera era de una gran boda, llena de risas y bailes.

La velada estuvo llena de alegría y emoción, culminando con un banquete exquisito de la mano de AG Planing, y una pista de baile muy animada. Soraya y Sebastià se sumergieron en la magia del momento, sabiendo que este día quedaría grabado en sus corazones para siempre como el inicio de su nueva vida juntos.

Al final de la noche, sabían que su boda había sido más que un evento; era el comienzo de un viaje lleno de aventuras, risas y amor eterno.

BODACASA JOAN MIRET- BODAS TARRAGONA – CASA JOAN MIRET- BODA AYUNTAMIENTO TARRAGONA  – FOTÓGRAFOS TARRAGONA- REPORTAJES DE BODA – FOTOGRAFOS DE BODAS  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE BODA TARRAGONA

Boda Casa Joan Miret​

[email protected]

INSTAGRAM | FACEBOOK

Telf. 653 58 69 73