Montse & David | Boda Les vinyes del convent

Montse & David | Boda Les Vinyes del convent 

Horta de sant Joan, Tarragona

Boda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Horta de sant JoanCasament Horta de Sant JoanBoda Horta de sant JoanBoda Vinyes del Conventboda tortosaBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventFotografo bodesBoda Horta de sant JoanBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda TortosaBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventCasament Horta de Sant JoanCasament Horta de Sant Joanboda horta de sant joanFotografo terres de l'ebreroques de benetFotografa de casamentsCasament Horta de Sant JoanBoda TortosaFotografo bodesBoda Vinyes del ConventBoda TortosaFotografo terres de l'ebreBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Horta de sant JoanBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventCasament Horta de Sant JoanBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda TortosaBoda Horta de sant JoanBoda Horta de sant JoanBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventBoda Horta de sant JoanBoda Vinyes del ConventBoda Vinyes del ConventFotografo bodesCasament Horta de Sant Joan

Info bodas Info sesiones Contacto


Localització: Les Vinyes del convent  Flors: Boix verd  Catering: Plat a Taula / Caribel Venegas 


Montse & David | Casament Vinyes del convent 

Quan vaig començar en solitari aquest món de les bodes, una de les meves “metes o desitjos” era fer-ne una al meu poble, Horta de Sant Joan. Era qüestió de temps, no imaginava com, ni quan, només aquesta sensació a Horta…

Quan la Montse va contactar amb mi, em va dir que va veure per casualitat una de les meves entrades en la web, i que no sabia que era fotògrafa de casaments XD. Beneïdes casualitats… Com no és d’estranyar, des del minut zero aquesta boda, ja va ser especial per a mi.

Havien triat, ni més ni menys, que les Vinyes del convent. Un celler que va obrir les seves portes fa relativament poc, i és quelcom espectacular. La sala interior és ideal per a grans casaments i esdeveniments. Les vistes insuperables, a un costat Horta, a l’altre les Roques de Benet. Igualment passa en els exteriors, són pura delícia per als ulls. Les Terres de l’Ebre ja les tenen aquestes coses…

Van ser “Les Roques”, com no podia ser d’una altra manera, el fons de la seva cerimònia.

Montse i David són una parella rockera, poc convencional, això dels balls entre la gent i ser protagonistes, no és el seu. I tampoc són una parella de moltes fotos. Volien posar el mínim, per no dir res. Tant va ser així, que al final, van decidir gaudir tot l’aperitiu amb els seus familiars i deixar la sessió de parella per a una post boda, amb més calma.

Comencem a Prat de compte, on viuen aquesta família. Quan vaig arribar en David ja em va dir – vols dir que no vens molt aviat? – XD, a l’hora que havíem quedat David! Porta’t bé amb mi…  I al final, era per a veure’l. Em demanava les fotos, com si hagués descobert una nova faceta, que ni ell mateix coneixia. Molt gran David!!

Montse va arribar gairebé una hora fora de timing, per molt que avisem a les nostres núvies (si tenen perruqueria fora) gairebé sempre arriben tard. Encara que, a aquest nivell mai ens havia passat. No arribàvem i la seva cara era de concentració, presses i nervis a parts iguals.
Calma! Per sort, som previsores i tenim temps suficient per a aquests imprevistos. Teníem molt poc temps sí, però el que teníem, calia gaudir-ho i adonar-se de què estàvem fent.

A més del retard, el dia abans del casament, na Montse em va dir que s’havia oblidat de dir-me una cosa i que la mataria. Volia passar a veure a la seva tieta, abans d’anar a la cerimònia, ja que ella no hi podria estar. Com anava a enfadar-me, aquest “momentàs” cal guardar-ho per sempre, sí o sí! Per a això va ser per a l’única cosa, per la que no vam tenir pressa.

Després d’això, la cerimònia, parlaments per a riure i plorar d’alegria, petons, abraçades, sorpreses, regals, música en directe i molt ball!

El casament va transcórrer com la Montse i en David són, com ells havien decidit. En un lloc espectacular, però sense molts espectacles.

Parella, espero que així fos, i haver contribuït a que tot sortís com esperàveu. Que aquestes imatges us recordin cada vegada que les veieu, l’afortunats que sou. 😉

PD: Agrair a la Sandra Pino per la seva ajuda, amb ella tot és més fàcil. Gràcies per ser-hi!


Montse & David | Boda Vinyes del convent 

Cuando empecé en solitario este mundo de las bodas, una de mis “metas o deseos” era hacer una en mi pueblo, Horta de Sant Joan. Era cuestión de tiempo, no imaginaba como, ni cuando, solo esa sensación en Horta…

Cuando Montse contactó conmigo, me dijo que vio por casualidad una de mis entradas en la web, y que no sabía que era fotógrafa de bodas XD. Benditas casualidades… Como no es de extrañar, desde el minuto cero esta boda ya fue especial para mi.

Habían escogido, ni más ni menos, que les Vinyes del convent. Una bodega que hace poquito abrieron sus puertas, y es algo espectacular. La sala interior es ideal para grandes bodas y eventos. Las vistas insuperables, a un lado Horta, al otro les Roques de Benet. Igualmente ocurre en los exteriores, son pura delicia para los ojos. Les Terres de l’Ebre ya las tienen estas cosas...

Fueron “les Roques”, como no podía ser de otra manera, el fondo de su ceremonia.

Montse y David son una pareja rockera, poco convencional, eso de los bailes entre la gente y ser protagonistas, no es lo suyo. Y tampoco son una pareja de muchas fotos. Querían posar lo mínimo, por no decir nada. Tanto fue así, que al final, decidieron disfrutar todo el aperitivo con sus familiares y dejar la sesión de pareja para una post boda, con más calma.

Empezamos en Prat de compte, donde viven esta familia. Cuando llegué David ya me dijo, – quieres decir que no vienes muy pronto? – XD, a la hora que habíamos quedado David! Pórtate bien conmigo… I al final, era para verlo. Me pedía las fotos, como si hubiera descubierto una nueva faceta, que ni él mismo conocía. Muy grande David!!

Montse llegó casi una hora fuera de timing, por mucho que avisemos a nuestras novias, (si tienen peluquería fuera) casi siempre llegan tarde. Aunque a este nivel nunca nos había ocurrido. No llegábamos y su cara era de concentración, prisas y nervios a partes iguales.

Calma! Por suerte, somos previsoras y tenemos tiempo suficiente para estos imprevistos. Teníamos muy poco tiempo sí, pero el que teníamos, había que disfrutarlo y darse cuenta de qué estábamos haciendo.

Además del retraso, el día antes de la boda, Montse me dijo que se había olvidado de decirme una cosa y que la iba a matar. Quería pasar a ver a su tia, antes de ir a la ceremonia, ya que ella no iba a estar. Como iba a enfadarme, ese momentazo hay que guardarlo para siempre, sí o sí! Para eso fue para lo único que no tuvimos prisa.

Después de eso, la ceremonia, parlamentos para reír y llorar de alegría, besos, abrazos, sorpresas, regalos, música en directo y mucho baile!

La boda transcurrió como Montse y David son, como ellos habían decidido. En un lugar espectacular, pero sin muchos espectáculos.

Pareja, espero que así fuera, y haber contribuido a que todo saliera como esperabais. Que estas imágenes os recuerden cada vez que las veáis, lo afortunados que sois. 😉

PD: Agradecer a Sandra Pino su ayuda, con ella todo es más fácil. Gracias por estar!


¿MÁS INFO SOBRE REPORTAJES?

Info bodas Info sesiones Últimos reportajes

CONTACTA CON NOSOTRAS

Si no recibes respuesta, revisa el “Correo no deseado”


 

FOTÓGRAFOS BODA TORTOSA – FOTÓGRAFOS TARRAGONA – BODA VINYES DEL CONVENT – FOTÒGRAFS TERRES DE L’EBRE  – FOTÓGRAF CASAMENT – FOTÓGRAFO REUS  – FOTOGRAFÍA TARRAGONA  – FOTÒGRAF REUS – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –  BODAS EN TARRAGONA – HORTA DE SANT JOAN – WEDDING PHOTOGRAPHER

BODA VINYES DEL CONVENT

info@jennicarbo.com

Telf. 653 58 69 73