fbpx

Pili & Carles | Boda Masia la Florida

Reus (Tarragona)

Pili & Carles | Boda Masia la Florida

Era la primera vegada que teníem boda a la Masia la Florida, la Pili i el Carles em va preguntar si podia recomanar-los llocs prop de Reus on poder celebrar el seu casament i un d’ells era aquesta masia.

Aquesta parella és molt especial per mi, ens vam conèixer en una altra boda i la Pili tenia molt clar el que volia quan van decidir casar-se.
Quan em va contactar jo ja tenia la data ocupada, us podeu imaginar el bluf que va ser per a les dues. I van passar uns dies i la Pili em va trucar i em va dir que canviava la data de la boda, que ni el càtering ni jo podíem i que ella ens volia a nosaltres! Ens va dona a triar dues dates i dit i fet! El 14 d’agost de 2021 vam gaudir d’una de les millors bodes de l’any.
I no és d’estranyar perquè els proveïdors que ens hi van acompanyar, van ser de luxe.

Mentre el Carles va compartir els preparatius amb els seus familiars més propers, la Pili i les seves amigues ens esperaven amb la Sara Agut i els seus pinzells. Entre el seu vestit de Paola Carolina entrava una llum preciosa a l’habitació. El ram i flors eren d’Art Floral Vallribera i la decoració de la mà de Masva Events.

Una boda molt boja, molt de les terres de l’Ebre, amb regals molt treballats que parlen molt dels nostres nuvis. Moltes ganes, molta festa amenitzada per Eventos music for you i el fotomatón de Fulanito i Menganita.
La boda prometia i no va defraudar, quan reuneixes a alguns dels millors proveïdors de casaments de Tarragona i confies cegament, què pot fallar?

  ¿Crees que encajo en lo que buscas?

  ¡Descubre como puedo ayudarte!


  En virtud de lo establecido en el RGPD, el cliente cuyos datos figuran en el presente Formulario, consiente de forma expresa a Jenni Carbó el tratamiento de sus datos personales con objeto de realizar promoción de sus productos o servicios, así como la autorización a las comunicaciones mediante correo electrónico. Los datos se incluirán en un fichero automatizado de Jenni Carbó, que dispone de las medidas de seguridad necesarias para su confidencialidad y usted podrá ejercitar conforme a la ley sus derechos de acceso, rectificación, cancelación/supresión, oposición, limitación o portabilidad, dirigiendo un escrito a [email protected].

  BODA MASIA LA FLORIDA – BODAS EN REUS – FOTOGRAFO BODAS REUS – BODAS EN TARRAGONA  – FOTOGRAFOS TARRAGONA – REPORTAJES DE BODA – FOTOGRAFOS TARRAGONA – FOTOGRAFOS DE BODAS  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE BODA TARRAGONA

  Boda Masia la Florida

  [email protected]

  Telf. 653 58 69 73

  INSTAGRAM | FACEBOOK

  error: Por protección de derechos de autor, el botón derecho está inhabilitado para copiar o descargar imágenes. Todo el contenido está sujeto a derechos de autor Jenni Carbó©
  ¿En qué puedo ayudarte?