Sara & Marc | Pedida de mano en Tarragona

Sara & Marc | Demanada de mà a Tarragona

El Parc de Bombers es va convertir a l’escenari d’un moment màgic i emocionant, quan la Sara va decidir sorprendre la seva parella el Marc amb una demanada de mà inoblidable. Amb la complicitat de tots els companys de treball del Marc, la Sara va preparar meticulosament cada detall per assegurar-se que aquest moment fos especial i significatiu.

Entre el bullici de l’estació i el so distant de les fabriques, la Sara esperava nerviosa mentre el Marc s’acostava al lloc on treballava cada dia. Amb el cor bategant amb força, la Sara va agafar la mà de Marc i el va conduir cap al centre del parc, on un ambient de complicitat esperaven.

Els companys de feina de Marc es van unir en silenci, formant un passadís per a la parella mentre avançaven cap al centre del parc. L’emoció estava palpable a l’aire, i els ulls de Marc es van il·luminar en adonar-se del que estava passant.

Amb veu tremolosa però plena d’amor, la Sara va expressar els seus sentiments més profunds i el seu desig de passar la resta de la seva vida al costat del Marc. companys de treball.

En aquell moment, el Parc de Bombers esdevingué molt més que un lloc de treball; esdevingué l’escenari d’un amor pur i veritable, celebrat per aquells que compartien el dia a dia amb en Marc i la Sara. I mentre el sol brillava sobre ells, l’amor d’aquesta parella encara brillava més, recordant-los que els moments més especials de la vida són aquells que es comparteixen amb aquells que més volem.

Sara & Marc | Pedida de mano en Tarragona

El Parque de Bomberos se convirtió en el escenario de un momento mágico y emocionante, cuando Sara decidió sorprender a su pareja Marc con una pedida de mano inolvidable. Con la complicidad de todos los compañeros de trabajo de Marc, Sara preparó meticulosamente cada detalle para asegurarse de que este momento fuera especial y significativo.

Entre el bullicio de la estación y el sonido distante de las fa¡bricas, Sara esperaba nerviosa mientras Marc se acercaba al lugar donde trabajaba cada día. Con el corazón latiendo con fuerza, Sara tomó la mano de Marc y le condujo hacia el centro del parque, donde un ambiente de complicidad esperaban.

Los compañeros de trabajo de Marc se unieron en silencio, formando un pasillo para la pareja mientras avanzaban hacia el centro del parque. La emoción estaba palpable en el aire, y los ojos de Marc se iluminaron al darse cuenta de lo que estaba sucediendo.

Con voz temblorosa pero llena de amor, Sara expresó sus sentimientos más profundos y su deseo de pasar el resto de su vida junto a Marc. Las lágrimas de alegría llenaron los ojos de ambos mientras intercambiaban promesas de amor en medio de aplausos y vítores de sus compañeros de trabajo.

En ese momento, el Parque de Bomberos se convirtió en mucho más que un lugar de trabajo; se convirtió en el escenario de un amor puro y verdadero, celebrado por aquellos que compartían el día a día con Marc y Sara. Y mientras el sol brillaba sobre ellos, el amor de esta pareja brillaba aún más, recordándoles que los momentos más especiales de la vida son aquellos que se comparten con aquellos que más queremos.

PEDIDA DE MANO EN TARRAGONA – PRE BODA EN TARRAGONA – PEDIDA DE MANO  – FOTÓGRAFOS TARRAGONA- REPORTAJES DE BODA – FOTOGRAFOS DE BODAS  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE BODA TARRAGONA – PEDIDA DE MANO

Pedida de mano en Tarragona

 

[email protected]

INSTAGRAM | FACEBOOK

Telf. 653 58 69 73