fbpx

Sandra & Macià | Fotógrafos Palau de Margalef

Torregrossa (Lleida)

Sandra & Macià | Fotógrafos Palau de Margalef

Una vegada més vam tenir boda a les Terres lleidatanes, aquest cop amb la Sandra i el Macià que en van triar com a fotógrafos al Palau de Margalef. Tota la boda va succeir al mateix indret, i es que el Palau de Margalef permet això i més.

Una boda que van haver d’ajornar dos cops, ja que com havia de ser, van ser una parella molt patidora amb el tema de la pandèmia i els familiars que hi havien d’assistir. I ja sabem que les coses bones, a vegades ens fan esperar, però sense dubte l’espera va valer la pena.

Finalment, el dos van decidir fer els preparatius a pocs metres l’un de l’altre, el que ho va fer molt emocionant. La Sandra a l’habitació de la núvia, ens esperava amb les seves millors amigues i el seu vestit de Martina Sposa, amb una esquena que em va enamorar. En Macià també va estar ben acompanyat dels seus amics i ell va decidir lluir un vestit de Zalatta Tarragona. Quan van acabar de preparar-se, van fer un «First Look» i es van trobar en una de les habitacions, perque ningú més que ells fossin els primers en veure’s.

Després d’una cerimònia plena d’emocions i sentiments a flor de pell, la van seguir una petita sessió pels indrets del Palau i un banquet amb molt regust de família, a sentir-se com a casa, tranquil·lament i assaborint cada instant amb els convidats i amics.

  ¿Crees que encajo en lo que buscas?

  ¡Descubre como puedo ayudarte!


  En virtud de lo establecido en el RGPD, el cliente cuyos datos figuran en el presente Formulario, consiente de forma expresa a Jenni Carbó el tratamiento de sus datos personales con objeto de realizar promoción de sus productos o servicios, así como la autorización a las comunicaciones mediante correo electrónico. Los datos se incluirán en un fichero automatizado de Jenni Carbó, que dispone de las medidas de seguridad necesarias para su confidencialidad y usted podrá ejercitar conforme a la ley sus derechos de acceso, rectificación, cancelación/supresión, oposición, limitación o portabilidad, dirigiendo un escrito a [email protected].

  FOTÓGRAFOS PALAU DE MARGALEF – BODAS PALAU DE MARGALEF – CASSAMENTS PALAU DE MARGALEF – BODAS EN LLEIDA  – FOTOGRAFOS LLEIDA – REPORTAJES DE BODA – FOTOGRAFOS LLEIDA – FOTOGRAFOS DE BODAS LLEIDA  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE BODA TARRAGONA

  Fotógrafos Palau de Margalef

  [email protected]

  Telf. 653 58 69 73

  INSTAGRAM | FACEBOOK

  error: Por protección de derechos de autor, el botón derecho está inhabilitado para copiar o descargar imágenes. Todo el contenido está sujeto a derechos de autor Jenni Carbó©
  ¿En qué puedo ayudarte?