Sesión Newborn Tarragona | Cris, Santi & Daniela

Sessió Newborn Tarragona | Cris, Santi & Daniela

A la càlida i acollidora llar d’aquesta família, l’emoció era palpable mentre preparaven l’escenari per a una sessió fotogràfica molt especial: l’arribada de la seva preciosa nounada. Quan vaig arribar, l’ambient estava impregnat d’amor i d’anticipació.

Amb tendresa i delicadesa, aquesta parella va bressolar la seva petita, admirant cadascun dels seus diminuts trets amb sorpresa i admiració. Cada somriure i cada sospir eren un recordatori del miracle de la vida i del profund amor que els unia com a família.

La sessió de fotos es va desenvolupar amb calma i serenitat, mentre capturava la seva rutina i els moments més tendres i entranyables entre el nadó i els pares. A l’ambient íntim de casa seva, la família se sentia còmoda i relaxada.

Cada imatge és un tresor, un record atresorat dels primers dies del seu bonic nadó. Des dels tendres gestos fins als dolços badalls, cada fotografia captura la innocència i la bellesa única d’aquesta etapa tan especial.

Al final de la sessió, la família es va recosta al sofà, sabien que aquestes fotografies serien un tresor per sempre, un recordatori tangible de l’amor incondicional que compartien i del regal més preuat que havien rebut: La Daniela.

Sesión Newborn Tarragona | Cris, Santi & Daniela

En el cálido y acogedor hogar de esta familia, la emoción era palpable mientras preparaban el escenario para una sesión fotográfica muy especial: la llegada de su preciosa recién nacida. Cuando llegué, el ambiente estaba impregnado de amor y anticipación.

Con ternura y delicadeza, esta pareja acunó a su pequeña, admirando cada uno de sus diminutos rasgos con asombro y admiración. Cada sonrisa y cada suspiro eran un recordatorio del milagro de la vida y del profundo amor que los unía como familia.

La sesión de fotos se desarrolló con calma y serenidad, mientras capturaba su rutina y los momentos más tiernos y entrañables entre el recién nacido y sus padres. En el ambiente íntimo de su hogar, la familia se sentía cómoda y relajada.

Cada imagen es un tesoro, un recuerdo atesorado de los primeros días de su preciosa bebé. Desde los tiernos gestos hasta los dulces bostezos, cada fotografía captura la inocencia y la belleza única de esta etapa tan especial.

Al final de la sesión, la familia se recostó junta en el sofá, sabían que estas fotografías serían un tesoro para siempre, un recordatorio tangible del amor incondicional que compartían y del regalo más preciado que habían recibido: Daniela.

SESIÓN NEWBORN TARRAGONA – FOTÓGRAFO DE BEBÉS EN TARRAGONA – SESIONES DE RECIÉN NACIDO – SESIONES DE FOTOS  NEWBORN – FOTOGRAFOS TARRAGONA – REPORTAJES DE RECIÉN NACIDO – FOTOGRAFOS TARRAGONA – FOTOGRAFOS DE BEBÉS  – FOTÓGRAFOS NEWBORN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE RECIÉN NACIDOS TARRAGONA

Sesión Newborn Tarragona 

[email protected]

Telf. 653 58 69 73

INSTAGRAM | FACEBOOK