Sesión familiar Salou | Un regalo muy especial

Sessió familiar Salou | Un regal molt especial

En un dia d’estiu càlid a Salou, una família arribada des d’Holanda es va reunir per celebrar un moment veritablement especial: els 50 anys d’amor i companyonia dels seus pares, amb una sessió familiar a Salou. Van voler commemorar aquesta ocasió única amb una sessió fotogràfica familiar, en què els posats elegants i els somriures radiants capturessin l’essència de la seva unió.

Entre la sorra i el mar Mediterrani resplendent, la família es va reunir amb un aire d’alegria i emoció palpable a l’ambient. Les rialles i les abraçades van ressonar mentre cada membre de la família es preparava per posar front a la cambra.

Amb Salou com a teló de fons, aquesta família em va demanar que volien unes fotos més posades, i així ho vam fer.

Per als pares, aquest dia no només marcava mig segle de vida compartida, sinó també el llegat que havien construït al costat dels seus éssers estimats. Cada somriure, cada mirada, era un recordatori dels moments compartits i els desafiaments superats junts.

A mesura que el sol s’hi posava, la família es va acomiadar del lloc sabent que les fotografies d’aquesta sessió familiar a Salou serien un tresor per sempre, recordant-los la importància de la família i la celebració dels moments més significatius de la vida.

Sesión familiar Salou | Un regalo muy especial

En un cálido día de verano en Salou, una familia llegada desde Holanda se reunió para celebrar un momento verdaderamente especial: los 50 años de amor y compañerismo de sus padres, con una sesión familiar en Salou. Quisieron conmemorar esta ocasión única con una sesión fotográfica familiar, en la que las poses elegantes y las sonrisas radiantes capturaran la esencia de su unión.

Entre la arena y el resplandeciente mar Mediterráneo, la familia se reunió con un aire de alegría y emoción palpable en el ambiente. Las risas y los abrazos resonaron mientras cada miembro de la familia se preparaba para posar frente a la cámara.

Con Salou como telón de fondo, esta familia me pidió que querían unas fotos más posadas, y así lo hicimos.

Para los padres, este día no solo marcaba medio siglo de vida compartida, sino también el legado que habían construido junto a sus seres queridos. Cada sonrisa, cada mirada, era un recordatorio de los momentos compartidos y los desafíos superados juntos.

A medida que el sol se ponía, la familia se despidió del lugar sabiendo que las fotografías de esa sesión familiar en Salou serían un tesoro para siempre, recordándoles la importancia de la familia y la celebración de los momentos más significativos de la vida.

SESIÓN FAMILIAR EN SALOU- SESIÓN FAMILIAR TARRAGONA – SESION DE FAMILIA EN TARRAGONA – SESION EN SALOU  – FOTÓGRAFOS TARRAGONA- SESIONES DE FAMILIA – FOTOGRAFOS DE FAMILIA  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE FAMILIAS TARRAGONA – SESIÓN DE FAMILIA

Sesión familiar en Salou

 

[email protected]

INSTAGRAM | FACEBOOK

Telf. 653 58 69 73