Maxi, Patricia & Vera | Sesión recién nacido en Tarragona

Maxi, Patricia & Vera | Sessió recent nascut a Tarragona

A la dolça i acollidora llar de Maxi i Patricia, l’arribada de la seva preciosa filla Vera va il·luminar cada racó amb una nova llum d’amor i alegria. Des del moment en què em van contactar, vaig saber que aquesta sessió de nounat a casa seria especial, una oportunitat única per capturar la dolçor i la tendresa dels primers dies de Vera.

Les sessions de nadons són veritablement una meravella, ja que els nens canvien ràpidament en aquests primers dies de vida. Poder immortalitzar aquest instant tan efímer i tenir-lo en fotografies per sempre és una cosa veritablement espectacular.

Amb cada clic de la meva càmera, vaig capturar la puresa de l’amor d’aquests pares mentre seguien amb la rutina. Maxi i Patricia irradiaven felicitat i orgull mentre contemplaven la seva petita, sorpresos per la perfecció de cada petit detall. Cada gest, cada somriure, era un recordatori del miracle de la vida i de l’enllaç etern que els unia com a família.

Entre bolquers i joguines, vaig capturar moments que es convertirien en records preats per a tota la vida. La tendresa de Vera, la complicitat entre Maxi i Patricia, la bellesa de la família reunida a casa seva, cada fotografia era un tresor.

Al final de la sessió, Maxi i Patricia ja sabien que aquestes fotografies serien una joia que els recordaria la màgia d’aquests primers dies junts com a família.

Maxi, Patricia & Vera | Sesión recién nacido en Tarragona

En el dulce y acogedor hogar de Maxi y Patricia, la llegada de su preciosa hija Vera iluminó cada rincón con una nueva luz de amor y alegría. Desde el momento en que me contactaron, supe que esta sesión de recién nacido en casa sería especial, una oportunidad única para capturar la dulzura y la ternura de los primeros días de Vera.

Las sesiones de recién nacidos son verdaderamente una maravilla, ya que los niños cambian rápidamente en esos primeros días de vida. Poder inmortalizar este instante tan efímero y tenerlo en fotografías para siempre es algo verdaderamente espectacular.

Con cada clic de mi cámara, capturé la pureza del amor de estos padres, mientras seguían con su rutina. Maxi y Patricia irradiaban felicidad y orgullo mientras contemplaban a su pequeña, asombrados por la perfección de cada pequeño detalle. Cada gesto, cada sonrisa, era un recordatorio del milagro de la vida y del vínculo eterno que los unía como familia.

Entre pañales y juguetes, capturé momentos que se convertirían en recuerdos preciados para toda la vida. La ternura de Vera, la complicidad entre Maxi y Patricia, la belleza de la familia reunida en su hogar, cada fotografía era un tesoro.

Al final de la sesión, Maxi y Patricia ya sabían que estas fotografías serían una joya que les recordaría la magia de estos primeros días juntos como familia.

SESIÓN RECIEN NACIDO EN TARRAGONA – NEWBORN TARRAGONA – NEWBORN REUS – SESIÓN DE RECIEN NACIDO  – FOTÓGRAFOS TARRAGONA- SESIÓN NEWBORN EN REUS – FOTOGRAFOS NEWBORN  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS NEWBORN TARRAGONA – RECIÉN NACIDO

Sesión recién nacido en tarragona

 

[email protected]

INSTAGRAM | FACEBOOK

Telf. 653 58 69 73