Jeni & Chias | Post boda Roc de Sant Gaietà

Jeni & Chias | Post boda Roc de Sant Gaietà

Avui us mostro un post casament al Roc de Sant Gaietà, el post casament de Jeni i Chias. La seva història d’amor ha estat capturada moltes vegades per la meva càmera. Des del moment en què ens vam conèixer en una sessió de parella fins al dia del casament, cada pas del seu viatge ha estat immortalitzat en fotografies plenes d’amor i complicitat.

Però la nostra història no va acabar a l’altar. Després del tràfec i l’emoció del gran dia, Jeni i Chias van decidir prendre’s un moment per a si mateixos, per tornar a submergir-se en la màgia del seu amor recent consolidat. Va ser llavors quan em van demanar que els acompanyés en una sessió de post casament molt especial.

Va ser l’ocasió perfecta per reviure els moments més memorables del casament.

Junts, caminem pels carrers d’aquest lloc, ara ja com acabats de casar, compartint rialles i secrets mentre el sol es posava lentament a l’horitzó. I amb aquesta posta de sol acabem a la platja.

I encara que el vestit de núvia i el vestit elegant ja no estaven tan impecables com el dia del casament, l’amor que irradiaven era i és més fort que mai.

Aquesta sessió de post casament no era només una altra sessió de fotos; era una celebració de l’amor en la forma més pura i autèntica. Ara la seva història continua, una història d’amor que n’estic segura, perdurarà en el temps.

Jeni & Chias | Post boda Roc de Sant Gaietá

Hoy os muestro una post boda en el Roc de San Gaietá, la post boda de Jeni y Chias. Su historia de amor ha sido capturada en múltiples ocasiones por mi camara. Desde el momento en que nos conocimos en una sesión de pareja hasta el día de su boda, cada paso de su viaje ha sido inmortalizado en fotografías llenas de amor y complicidad.

Pero nuestra historia no terminó en el altar. Después del ajetreo y la emoción del gran día, Jeni y Chias decidieron tomarse un momento para sí mismos, para volver a sumergirse en la magia de su amor recién consolidado. Fue entonces cuando me pidieron que los acompañara en una sesión de post boda muy especial.

Fue la ocasión perfecta para revivir los momentos más memorables de su boda.

Juntos, caminamos por las calles de este lugar, ahora ya como recién casados, compartiendo risas y secretos mientras el sol se ponía lentamente en el horizonte. Y con esta puesta de sol terminamos en la playa.

Y aunque el vestido de novia y el traje elegante ya no estaban tan impecables como el día de la boda, el amor que irradiaban era y es, más fuerte que nunca.

Esta sesión de post boda no era solo otra sesión de fotos; era una celebración del amor en su forma más pura y auténtica. Ahora su historia continua, una historia de amor que estoy segura, perdurará en el tiempo.

BODAS TARRAGONA – POST BODA EN TARRAGONA – ROC DE SANT GAIETÀ  – FOTÓGRAFOS TARRAGONA- REPORTAJES DE BODA – FOTOGRAFOS DE BODAS  – FOTÓGRAFOS EN TARRAGONA –   FOTOGRAFOS DE BODA TARRAGONA – POST BODA

Post boda Roc de Sant Gaietá

 

[email protected]

INSTAGRAM | FACEBOOK

Telf. 653 58 69 73